Traditioner | Årets højdepunkter

Eleverne bliver fagligt dygtigere gennem sociale fællesskabsoplevelser. Derfor har vi året igennem sat disse fælles højdepunkter ind i vores program, som perler på en snor vi kan gå og glæde os til.

Vinterkoncert

Vi har flere store højdepunkter i løbet af året. I februar er der “Vinterkoncert”, hvor vi sammen med mange andre unge og voksne hører musik, både klassisk og moderne musik. I de sidste år er koncerten blevet afholdt i Musikteatret i Holstebro.

Sommerteater

I løbet af foråret øver vi os på at spille teater og i maj spiller vi det til det, vi kalder Sommerteater i Juelsminde – en stort anlagt teatersammenkomst med deltagelse af mange børn, unge og voksne. Nogle af vores unge er som oftest med til at indstudere disse teaterstykker, som de sidste fem år har været musicals.

Gøre godt uge

– med undervisning og indsamling til mennesker, der har det svært.

OL på Tvind

I september har vi alle tiders store sports event, OL på Tvind, hvor vi i to dage dyster i alle sportsgrene fra at lægge billedlotteri på tid til fodbold og klatring og øksekast og meget, meget andet.

Over 500 børn og unge sammen med pædagoger og lærere dyrker sport med alt, hvad det indebærer, fra pilekast til tovtrækning til fodbold og over 50 andre sportsgrene.

Efterårskoncert

I november afholdes et helt særligt arrangement hvor skoler og opholdssteder mødes til et dagsarrangement hvor de unge fra de forskellige steder fremfører en lille forestilling de selv har lavet materiale til, fx digte, rap, dans og billedkunst.

Aktivt årsprogram med traditioner dagskole

Sommeraktiviteter

Årlige traditioner dagskole har dem

Teater: "Det gode menneske fra Sezuan"